Logo borduren

Een logo is over het algemeen perfect te borduren op verschillende soorten textiel, zoals bedrijfskleding, polo’s, caps, shawls en op badges. Doordat borduren gebruik maakt van gekleurd garen in plaats van een gedrukte opdruk met inkt, is een borduursel zeer duurzaam en kleurvast. Ook geeft een geborduurd logo vaak een luxe uitstraling.

Logo borduren op bedrijfskleding

Of het gaat om een eenvoudige polo, uw horecakleding, een pak of speciale veiligheidskleding. Bij Jumble bent u aan het goede adres voor advies en aankoop hiervan. Tijdens de aankoop helpen wij u uiteraard ook met de ‘branding’ van uw nieuwe bedrijfskleding. Borduren is hierbij een duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing die we veel toepassen. Bekijk onze projecten in ons portfolio of laat u direct adviseren door een van onze specialisten.

Logo borduren op bedrijfsgeschenken

Een geborduurd logo op een cadeau als kleding, handdoek of bijvoorbeeld een babyromper is een subtiele en luxe afwerking, waarbij uw merk toch opvalt. Door het borduren van een logo te combineren met een persoonlijke boodschap, of de naam van uw relatie, maakt u uw geschenk helemaal persoonlijk.

Logo borduren op handdoeken of kleding

Een toepassing die wij veel zien het het borduren van handdoeken of kleding. Een handdoek met uw geborduurde logo is een hoogwaardig cadeau, ook een sportclub, health club of hotel kan dit een hele interessante vorm van branding zijn. De keuze in toepassing, materiaal en persoonlijke afwerking kiest u zelf, zo is er voor elke toepassing een oplossing te borduren.

Logo borduren op een badge

Wilt u uw logo zelf makkelijk toe kunnen voegen aan kleding, of verspreiden onder leden, dan is een geborduurde badge of embleem perfect voor u. Dit wordt veel toegepast bij lidmaatschappen van clubs. We leveren een afgesproken hoeveelheid af, omdat we de borduurkaart bewaren, kunt u op een later tijdstip eenvoudig bijbestellen, zonder opstartkosten.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum

   

  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.