Over Jumble

Het adres voor al uw promotionele producten. Al ruim 25 jaar actief in de markt, maar vernieuwender en creatiever dan ooit! Ons moderne assortiment en veelzijdige machinepark stellen ons in staat om maatwerkoplossingen te bieden, waarbij een korte levertijd gegarandeerd is. Daarnaast hebben wij een groot internationaal netwerk van producenten. Zo helpen we u met het vinden van de best mogelijke oplossing, van groot tot klein, met of zonder spoed.

U kunt bij ons terecht voor alle materialen voor uw promotionele activiteiten. Van banner tot badjas, van vlag tot bidon. Hierbij beperken we ons niet tot de standaardproducten, we denken graag mee over producten die echt passen bij uw organisatie en u helpen uw promotionele doelen te bereiken. Naast het vervaardigen van de producten kunnen wij ook de volledige handling en warehousing verzorgen. Kortom, een totaaltaalpakket waar u niet omheen kunt.

De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.

Meer weten?