Promotiemiddelen voor horeca en retail

Bedrijfskleding

Jumble heeft een groot aanbod aan professionele textiel. Dit kan hoge kwaliteit bedrijfskleding zijn, maar ook shirts voor eenmalig gebruik op een promotiedag. Ook bieden wij alle soorten afwerking aan, van druk, print tot borduren of een combinatie hiervan. Zo weet u zeker dat u producten met kwaliteit heeft.

Sfeer met visuals

Wilt u een ruimte meer sfeer geven, ook daar hebben we oplossingen voor. Bijvoorbeeld met decoframes, canvasdoeken of prints op plaatmateriaal geeft u de ruimte de uitstraling die u wenst.

Belettering en stickers

Ook de belettering of bestickering van uw winkelpand of bedrijfsvoertuig verzorgen wij graag voor u. Ook hierbij staat uw wens en de kwaliteit van het product centraal. Met verschillende technieken, een netwerk aan leveranciers en eigen productiemiddelen zijn wij in staat snel te schakelen wanneer dit nodig is, maar ook producten op maat te produceren.

Schaalbaar en uitstekende service

Dankzij een combinatie van eigen productiemiddelen, externe producenten en combinatie van afwerkingen zijn wij in staat vragen van elke omvang uit te voeren. Heeft u een aantal personen personeel die bedrijfskleding nodig hebben, of 1.000 shirts nodig voor een sponsorloop, u bent bij Jumble aan het juiste adres!

Jumble wil het adres zijn voor al uw promotiematerialen, waarbij wij staan voor de kwaliteit en service die wij leveren. Het voordeel voor u? Zodra wij eenmaal een opdracht voor u hebben uitgevoerd kennen wij uw wensen en hebben wij de benodigde materialen. Daarna is een telefoontje vaak genoeg voor een extra bestelling.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  Onze projecten

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.