Promotionele producten en relatiegeschenken

Uiteraard levert Jumble alle standaard promotionele producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan paraplu’s, caps, keycords, polsbandjes, aanstekers, pennen, bidons, schrijfmappen, tassen, keramiek, glaswerk, schorten, sleutelhangers en mousepads. Uiteraard is dit slechts een kleine selectie van de mogelijkheden. Samen met u zoeken wij bij elke vraag de beste maatwerkoplossing. Het grote voordeel voor u als klant is dat u bij ons terecht kunt voor al uw promotionele producten, zo heeft u een aanspreekpunt en kunt u gerust zijn dat uw promotionele producten van uitstekende kwaliteit zijn, zonder dat u er naar om hoeft te kijken.

Custom made valt pas echt op

Geen verzoek is te bijzonder voor ons om mee te denken naar de best passende oplossing. Dankzij onze goede relaties in internationale omgeving en onze eigen productiecapaciteit zijn wij uitstekend op de hoogte van de nieuwste trends en producten en zijn wij zelfs in staat op maat producten aan te bieden. Zo weet u zeker dat uw product echt opvalt tussen alle standaard promotieproducten. Laat u verrassen door onze adviseur!

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.