Eén aanspreekpunt voor uw promotionele artikelen

Snel geleverd krijgen wat u nodig heeft? Met Jumble heeft u één aanspreekpunt en hierdoor geen omkijken naar aanlevering van logo’s en specificaties of twijfels over materiaalkeuze of druktechniek. Zo hoeft u alleen uw vraag bij ons neer te leggen en u ontvangt van ons de best passende oplossing.

Innovatief aanbod dat opvalt

Met ruim 25 jaar ervaring in de productie en levering van verschillende promotiemiddelen kunnen wij zeggen dat wij experts zijn op ons vakgebied. Onze kennis gebruiken wij graag om u te verrassen met de best passende oplossing. Dit gaat om de juiste invulling van standaard promotionele producten, maar ook meedenken over originele producten, uniek voor uw merk. Zo weet u zeker dat u uw doel bereikt: opvallen.

Kwaliteit en service waar u op kunt rekenen

U kunt van ons op aan. Dat is ons uitgangspunt van de wijze waarop wij samenwerken. U weet dat u van ons het juiste advies krijgt, de productie goed en op tijd wordt verzorgd en het eindresultaat van topkwaliteit is. Wij verzorgen indien gewenst ook de begeleiding van de vormgeving, handling, warehousing en montage voor u.

Zullen we kennis maken?

Wij bespreken graag hoe we uw organisatie kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van promotiemiddelen! Neem contact op voor een kennismaking, de koffie staat klaar!

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  Onze projecten

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.