Promotionele textiel met alle mogelijke afwerkingen

Of het gaat om T-shirts, petjes of jassen, u wilt goed voor de dag komen met uw promotionele textiel. Daar komt best wel wat bij kijken. Hoe kiest u bijvoorbeeld de juiste kwaliteit materiaal? En welke druktechniek kunt u het beste gebruiken? Vragen waarbij wij u kunnen helpen om zodoende de juiste keuze te maken

 • Kiezen van de juiste kwaliteit textiel. Uiteraard moeten de eindproducten van hoge kwaliteit zijn, maar er is een groot verschil of u het promotionele textiel eenmalig gebruikt op een beurs of dagelijks voor een langere periode. Jumble werkt met meerdere leveranciers die elk hun eigen collectie/ merken hebben. Een deel hiervan kunt u komen bekijken in onze showroom.
 • Kiezen van juiste afwerktechniek. Kiest u voor borduren, bedrukken of een combinatie hiervan? Is zeefdruk de beste optie of bedrukken met transfers? Wat kan wel en wat kan niet? Welke drukposities op textiel kunt u het best aanhouden?
 • Maten en aantallen. Als u niet precies weet voor hoeveel personen en welke maten u nodig heeft, adviseren wij hierin graag. Op basis van onze ervaring kunnen we vaak goede inschattingen maken. Toch tekort aan uw promotionele textiel? Dankzij onze eigen productiefaciliteiten kunnen we zelfs op het laatste moment nog extra produceren.
 • Planning en productie. Wij leveren bewerkte kleding doorgaans in 5-8 werkdagen. Bij spoed is sneller leveren in overleg mogelijk. Heeft u veel producten nodig en heeft u voldoende tijd? Dan kan productie in het buitenland hoogstaande kwaliteit tegen lage prijzen bieden. Indien dit mogelijk is, adviseren wij graag hierover.

 Promotionele textiel die opvalt

Promotionele textiel moet opvallen. In sommige gevallen is dit minder eenvoudig dan het klinkt. Denk aan een evenement of beurs. Een t-shirt met opdruk valt tussen alle andere shirts niet echt op. Dat vraagt om creatieve oplossingen en kennis van de nieuwste mogelijkheden. Wij helpen u hier graag mee.

Custom Made promotionele textiel

Bent u op zoek naar unieke promotionele textiel, die echt opvalt. Dankzij onze eigen productiecapaciteit en unieke samenwerking met verschillende leveranciers, verspreid over de hele wereld is Jumble ook in staat oplossingen te bieden die net even verder gaan. Heeft u een idee dat u nog nergens tegen bent gekomen, of wilt u samen met ons zo’n idee verzinnen? Neem contact op, wij gaan deze uitdaging graag aan!

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.