Verzorg de aankleding van uw nieuwe organisatie

Wij hoeven u niet te vertellen dat u veel aan uw hoofd heeft bij het opstarten van een nieuwe onderneming. Wat we wel kunnen doen is u het werk betreft promotiemiddelen zo veel mogelijk uit handen nemen. We bespreken met elkaar wat u nodig heeft en wanneer u dit nodig heeft. Wij adviseren u daarbij graag over de mogelijkheden, verschil in kwaliteit en verschillende technieken. Zo krijgt u middelen die echt passen bij wat u nodig hebt, op het moment dat u ze nodig heeft.

Flexibel en compleet

De kracht van Jumble zit onder andere in de combinatie van eigen productie en een groot internationaal netwerk aan leveranciers en een aanbod van verschillende afwerktechnieken. Hierdoor zijn wij in staat om op een efficiënte manier opdrachten te verwerken van groot tot klein en de best passende productiemethode hiervoor te gebruiken. Ook onderscheiden wij ons met een compleet aanbod. U heeft contact met een partij die al uw promotiemiddelen verzorgt. Wel zo makkelijk in zo’n drukke tijd.

Snel schakelen

Hoe goed u ook voorbereid en plant, er zullen ongetwijfeld zaken zijn die toch nog even snel geregeld moeten worden. Dankzij onze eigen productiemiddelen kunnen we u hiermee ook uitstekend helpen. Wanneer we alle benodigde input van u hebben is een telefoontje vaak genoeg om met een zeer korte levertijd extra producten te bestellen. Op deze manier kunt u zich richten op de andere zaken die uw aandacht vragen.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  Onze projecten

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.