Zorgeloze productie van uw promotieproducten

Of u een beursstand nodig heeft, een hardloopwedstrijd sponsort of een open dag bij uw organisatie heeft. Voor al deze evenementen heeft u de handen vol aan de voorbereiding en planning ervan. De deadline staat en het is aan u om te verzorgen dat alles op die dag beschikbaar is, terwijl u zelf die dag waarschijnlijk druk bent met het in goede banen leiden. Dan is het een erg prettig idee dat u een partner heeft die het hoofdstuk promotieproducten piekfijn voor u verzorgt. We bespreken vooraf wat u exact nodig heeft, we doorlopen de planning en eventuele materiaalkeuzes. Vanaf dat moment heeft u er geen omkijken meer naar en houden wij u zo veel u wilt op de hoogte van de productiestatus. Zo kunt u met een gerust gevoel een vinkje zetten op uw checklist. En op de dag zelf? Indien gewenst zijn we er dan om alles klaar te zetten en op te bouwen.

Echt opvallen

Wij ondersteunen u niet alleen met het proces, ook inhoudelijk staan we graag voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring weten we precies welke middelen en materialen u nodig heeft, ook denken we graag mee hoe u optimaal op kunt vallen. Dit kan met het normale assortiment aan promotiemiddelen, maar ook met producten op maat.

Evenementenbureaus

Jumble werkt regelmatig samen voor en met evenementenbureaus. Dankzij ons productaanbod bieden wij u een totaaloplossing op het gebied van branding en promotiemateriaal. Hierdoor heeft één aanspreekpunt voor al uw promotionele producten, bijvoorbeeld de bewegwijzering. vlaggen, banners en kleding. Wij bespreken graag de mogelijkheden om te ondersteunen bij uw events.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  Onze projecten

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.