Belettering & aankleding

Uw bedrijfsnaam en logo wilt u prominent zichtbaar maken. Van het stickeren op standaard ondergronden zoals een winkelpui of muur, tot specifieke ondergronden of situaties, zoals het beplakken van een boot, u bent bij Jumble aan het goede adres.

Sfeer met grote visuals

Wilt u een ruimte meer sfeer geven, ook daar hebben we oplossingen voor. Bijvoorbeeld met decoframes, canvasdoeken of prints op plaatmateriaal geeft u de ruimte de uitstraling die u wenst.

Snelle service van uitstekende kwaliteit

Dankzij onze eigen, moderne productie-apparatuur zijn wij in staat snel te schakelen wanneer u dat nodig heeft. Afwerking in een enkele kleur of full color is geen enkel probleem met onze digitale printtechniek. Hierbij is het ook mogelijk om losse letters of stickers in afwijkende formaten te produceren. Indien gewenst ondersteunt onze DTP’er u met de opmaak, zo weet u zeker dat het eindresultaat van de juiste kwaliteit is. Dankzij onze eigen productiemiddelen is snelle levering geen enkel probleem.

Van winkelpui tot olympische zeilboot

Bent u op zoek naar een standaardoplossing, zoals het bestickeren van een winkelpui verzorgen we dat graag voor u. Ook wanneer de soort belettering, stickers of ondergrond een grotere uitdaging is helpen wij u graag. Met onze ruime nautische ervaring zijn wij gewend aan stickeren onder uitdagende omstandigheden. Wij helpen u graag met het vinden van de beste oplossing. Binnen of buiten de gebaande paden.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.