Vlaggen & Banners

Wanneer uw organisatie op moet vallen zijn vlaggen en banners hier vaak prima voor geschikt. Of het gaat om uw bedrijfspand, een evenement of beursstand, wij helpen u met de perfecte aankleding hiervan. Van standaardbestelling tot op maat product, Jumble staat u bij met advies, eigen productiecapaciteit en een breed (internationaal) netwerk van producenten voor het optimale resultaat.

Vlaggen vallen op

Gebruik vlaggen en banieren om uw logo of boodschap onder de aandacht te brengen voor uw pand, of op externe locaties als evenementen, sportclubs en dergelijke. Kleinere aantallen of zeer kleurrijke ontwerpen worden digitaal geprint. Grotere series worden door middel van zeefdruk gefabriceerd. Alle formaten zijn mogelijk. Naast conventionele vlaggen en banieren leveren we ook beachflags, landenvlaggen en wimpels. Heeft u zelf andere wensen? Neem contact met ons op, wij bekijken graag met elkaar de mogelijkheden.

Banners vragen om maatwerk

Banners zijn er in vele soorten, materialen en formaten, voor zowel binnen als buiten. Kortom, maatwerk. Dankzij onze eigen printcapaciteit en een betrouwbaar netwerk van internationale partners zijn wij in staat al uw orders te verwerken. Van groot tot klein, met of zonder spoed, maar ook afwijkende formaten die u bij veel online producenten niet terugvindt. Indien gewenst kan onze ontwerpster u helpen bij de opmaak en het ontwerp van uw doek. Uiteraard verzorgen wij ook de bijbehorende producten zoals bannerstands, displays, buizenframes en dergelijke. Wilt u verrast worden met een goed en creatief voorstel? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit - Eventmanager, Obsession

  Onze projecten

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.