Handdoek borduren

Wilt u een handdoek laten borduren, bijvoorbeeld als (relatie)geschenk of voor zakelijk gebruik, dan bent u bij Jumble aan het juiste adres. Van kleine tot grote aantallen bedrukken wij in onze eigen borduurstudio of indien dit, (bijvoorbeeld bij grote hoeveelheden) gunstiger uitpakt voor u, via een van onze partners in binnen- of buitenland.

Een persoonlijk cadeau dat indruk maakt

Een geborduurde handdoek is een prettig cadeau om te geven en te krijgen. Hoewel het een praktisch cadeau is, geschikt voor dagelijks gebruik, voorziet het borduren de handdoek van een ‘personal touch’.

Handdoek borduren: de toepassingen

Er zijn vele toepassingen te bedenken voor handdoeken voorzien van een borduursel. Als origineel zakelijk relatiegeschenk, een cadeau voor de gasten van een feest of trouwerij, tot een persoonlijk cadeau. De keuze in modellen, kleur en kwaliteiten handdoeken is zeer groot. ook voor het borduursel zijn er keuze genoeg. Neem contact op om uw wensen te bespreken en we lopen graag samen met u door de mogelijkheden heen, zodat u een handdoek laat borduren die echt bij uw vraag past.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum

   

  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.