Sportshirt bedrukken in alle stijlen

Sportshirt bedrukken voor een speciaal sportevenement of voor het seizoen van uw sportclub en bent u op zoek naar een partner die u van begin tot einde kan ondersteunen? Of het gaat om een sportshirt bedrukken voor eenmalig gebruik gaat, tijdens bijvoorbeeld een marathon, of voor wekelijks gebruik door uw voelbalploeg. Jumble kan een sportshirt bedrukken in de kwaliteit en afwerking die u nodig heeft. U kunt bij Jumble rekenen op de best passende oplossing, zowel voor uw sportshirt als het advies hierover. Wij adviseren over:

 • Kiezen van de juiste kwaliteit sportshirt. Uiteraard moeten de eindproducten van hoge kwaliteit zijn, maar er is een groot verschil of u de sportshirts eenmalig gebruikt op een beurs of voor langere periode regelmatig gebruikt.
 • Kiezen van juiste afwerktechniek. Waar wilt u de bedrukking plaatsen? Kiest u voor drukken, borduren of een combinatie hiervan? Waar moet u rekening mee houden met de verschillende veredelingstechnieken? Omdat wij al deze technieken aanbieden, bieden wij de best passende oplossing.
 • Maten en aantallen. Als u niet precies weet voor hoeveel personen en welke maten u nodig heeft, adviseren wij hierin graag. Op basis van onze ervaring kunnen we vaak goede inschattingen maken. Heeft u toch meer bedrukte sportshirts nodig? Dankzij onze eigen productiefaciliteiten kunnen we zelfs op het laatste moment nog extra produceren.
 • Planning en productie. Heeft u veel producten nodig en heeft u voldoende tijd? Dan kan productie in het buitenland hoogstaande kwaliteit tegen lage prijzen bieden. Indien dit mogelijk is, adviseren wij graag hierover.

Overige sportkleding bedrukken?

Voor het lopen van een marathon heeft u aan een sportshirt met bedrukking waarschijnlijk voldoende. Maar ook wanneer u op zoek bent naar bedrukte sportkleding, zoals trainingspakken, broeken en sokken bent u bij Jumble ook aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij laten u graag ons ruime assortiment en de mogelijkheden zien.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.