Boot bestickeren

Een boot bestickeren is een vak apart. Een unieke ondergrond, gebruikt in weer en wind, om van eventueel zout water nog maar te zwijgen. In deze lastige omstandigheden haalt Jumble alles uit de kan om hoge kwaliteit, duurzaam werk te leveren. Van naam tot volledige bestickering.

Een jarenlange ervaring van Jumble met promotie voor watersport zorgt voor een unieke kennis op dit gebied. Zo zorgde Jumble voor de aankleding van meerdere zeilevenementen, zelfs voor de aankleding van boten voor grote zeilwedstrijden. Deze ervaring biedt ons de mogelijkheid om onze techniek te testen onder de meest extreme omstandigheden die u op het water kunt bedenken. Ons aanbod varieert van:

Naam en haven

De eenvoudigste bestickering op een boot is de vermelding van bootnaam, eventueel identificatienummer en naam van de haven/stad in zwart in een standaard lettertype. Indien gewenst kunt u het lettertype en kleur van de bestickering aanpassen aan de rest van uw boot. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Uitgebreide bestickering

Naast de standaard stickers op boten zijn de mogelijkheden eindeloos. Vooral voor zakelijke of wedstrijdboten biedt bestickering de mogelijkheid een boot de unieke uitstraling te geven die u wenst. Een echte eye catcher te maken van uw boot.

Branding van zeilen

Met name tijdens zeilwedstrijden of grote zeilevenementen vormen zeilen een uniek marketingcanvas. Wij denken graag met u mee om hier optimaal gebruik van te maken.

Wilt u meer weten over het bestickeren van uw boot. Van simpele naam tot een varend marketingplatform, onze adviseurs helpen u graag!

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.