Bedrijfskleding met bedrukking of andere afwerking

Heeft u nieuwe bedrijfskleding nodig en bent u op zoek naar advies hierover? Dan bent u bij Jumble aan het juiste adres. Jumble biedt een uitgebreid assortiment aan bedrijfskleding, van promotionele textiel, horecakleding tot specifieke oplossingen zoals transport- of werkkleding. We ondersteunen u gedurende het hele proces van oriëntatie, advies, bestelling en afwerking van uw bedrijfskleding.

Soorten bedrijfskleding

Bedrijfskleding is een verzamelbegrip voor verschillende soorten kleding die zakelijk wordt gebruikt. Grofweg is bedrijfskleding vaak ingedeeld in de volgende categorieën:

 • Horeca & Retail
 • Zakelijke kleding
 • Bouw & industrie
 • Logistiek & automotive
 • Zorg
 • Beveiliging

Elke type bedrijfskleding heeft een eigen toepassingsgebied met specifieke wensen aan bijvoorbeeld veiligheid, zichtbaarheid, wasbaarheid of duurzaamheid. De adviseurs van Jumble hebben nauwe contacten met verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland, waardoor wij op de hoogte zijn van alle opties en actuele (kwaliteits)eisen. Zo kunnen we uw vragen beantwoorden, maar ook pro-actief meedenken om de beste oplossing voor uw bedrijfskleding aan te bieden.

Branding en afwerking van bedrijfskleding

Vaak wordt bedrijfskleding (bijvoorbeeld om belastingtechnische reden) voorzien branding. Dit kan door middel van borduren, drukken of andere afwerkingen. Doordat wij zelf de middelen hebben om deze afwerking te doen, maar ook een netwerk van (inter)nationale partners hiervoor, kunnen we ongeacht de omvang van uw bestelling een passende oplossing aanbieden.

Zakendoen met één partij

Omdat wij in staat zijn te adviseren over bedrijfskleding, deze te leveren en af te werken, heeft u alleen contact met Jumble voor dit proces. Van start van uw bestelling tot de levering heeft u dus een contactpersoon, die kennis heeft van uw vragen en bestelling en ervoor zorgt dat uw bedrijfskleding tot in de puntjes verzorgd wordt.

Meer weten?

  Dit zeggen onze klanten

  Al vele jaren werk ik met plezier samen met Jumble; flexibel, meedenkend, persoonlijke benadering, betrouwbaar, kwaliteit, goed geprijsd en heel belangrijk een super vlotte levering!
  Ingrid Buikema - Restaurant Manager, Restaurant Wereldmuseum
  ‘In Jumble hebben wij een zeer flexibele partner gevonden die bereid is om met ons mee te denken, geen uitdaging uit de weg gaat en de kwaliteit niet uit het oog verliest.’
  Marijke de Wit, Obsession

  De service van Jumble

  • U heeft contact met vakmensen. Dit ziet u terug in ons advies, kwaliteit van onze producten en uitstekende service.
  • Flexibele levering en makkelijk schaalbaar dankzij combinatie eigen productie en groot (internationaal) netwerk.
  • Wij bouwen graag aan een langdurige relatie. Zo is één telefoontje al snel voldoende voor de juiste producten van uitstekende kwaliteit.