Project omschrijving

Jumble is vaste leverancier van bedrijfskleding/ horecakleding voor verschillende locaties van horeca exploitant Big Horeca.
Restaurant Pavarotti, op het Stadhuisplein in Zoetermeer, is in 2016 geopend met een vernieuwend Italiaans concept waarbij snelheid en kleine prijzen centraal staan.
Het concept bestaat uit een Italiaans restaurant met vers gemaakte pasta’s en pizza’s en een laagdrempelige en strak ingerichte wijnbar voor een drankje en hapje.

De uitstraling en kleurstelling van het restaurant, dat is ingericht als een boothuis, is door te vertalen naar kleding van bediening en keukenpersoneel: vernieuwend, netjes en net iets anders. Jumble werkt met verschillende leveranciers van bedrijfskleding/ horecakleding, dus de keuze is ruim. Daarnaast behoort maatwerk om onderscheid te creëren tot de mogelijkheden.
Door middel van sampling en het voorleggen van verschillende opties en kleurencombinaties zijn we gezamenlijk tot een stijlvolle samenstelling gekomen. Door dit deels subtiel af te werken met een borduring van het logo krijgt een geheel een eigen en unieke uitstraling.

Naast de geborduurde overhemden en koksbuizen hebben wij lange en kosten sloven, koksbroeken en op maat gekleurde bandana’s en bretels. Daarnaast is de koksbuis is op maat gemaakt met een blauwe bies als afwerking.

Bedrijfskleding Restaurant Pavarotti - Bediening